1. éves Medium Víztisztító szűrőszett

14 000 Ft

Az 1. éves Medium szűrőszett tartalma:

  • 1 db 5 mikronos PP előszűrő
  • 1 db aktív szenes előszűrő
  • 1 db 1 mikronos előszűrő
  • 1 db aktív szenes utószűrő
  • 1 db visszasózó patron
Kategóriák: ,

1. éves Medium Víztisztító szűrőszett

A Medium víztisztító teljes szűrőrendszerét egy év után ajánlatos lecserélni.

Ha tőlünk vásárol vízszűrő készüléket, kollégánk a megadott idő leteltével telefonon vagy e-mailben felkeresi Önt, és figyelmezteti a szűrőszett lecserélésének esedékességére.

 

Cserélje a víztisztító szűrőit rendszeresen!

A víztisztító készülékek lényege az ivóvíz megtisztítása a szennyezőanyagoktól.

Ez a tisztítási folyamat a berendezésbe épített szűrők segítségével történik, éppen ezért rendkívül fontos, hogy a szűrők jó állapotban legyenek. Fontos odafigyelni a víztisztító szűrőrendszerének rendszeres cseréjére, hiszen minden nap használjuk őket, ezért törvényszerű, hogy bizonyos idő elteltével elhasználódnak.

Az elő és -utószűrők cseréje minden készüléknél évente javasolt. Minden víztisztítónál különböző szűrők tartoznak a szetthez. A szükséges szűrőszettet akár előre is megrendelheti, mellyel kedvezményekre tehet szert.

Miért fontos a szűrők cseréje és a fertőtlenítés?

A víztisztító készülékek üzembe helyezésekor, és szűrőcsere esetén utolsó mozzanatként fontos elvégezni a víztisztító rendszer fertőtlenítését.

A víztisztítási folyamat során a különböző szűrők eltávolítják a vízből a nem kívánatos anyagokat. Mivel ezen anyagok nagy része a szűrőn marad, az ott képződött filmréteg jó táptalajt biztosíthat a baktériumoknak, melyek felszaporodása nem csak a víz élvezhetőségét ronthatja, hanem az egészségre is veszélyes lehet.

Rendeltetésszerű használattal és karbantartással megelőzhető a baktériumok elszaporodása a víztisztító alkatrészein. A szűrők évenkénti cseréje és azt követően a rendszer alapos fertőtlenítése alapvető fontosságú, ha hosszú távon is biztonságosan szeretnénk kristálytiszta vizet fogyasztani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„1. éves Medium Víztisztító szűrőszett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük