2. éves Praktic Víztisztító szűrőszett

30 000 Ft

A 2. éves Praktic szűrőszett tartalma:

  • 1 db 5 mikronos PP előszűrő
  • 1 db aktív szenes előszűrő
  • 1 db 1 mikronos előszűrő
  • 1 db aktív szenes utószűrő
  • 1 db visszasózó patron
  • 1 db RO membrán
Kategóriák: ,

2. éves Praktic Víztisztító szűrőszett

A második éves szűrőszetthez már egy új fordított ozmózis membrán is tartozik, mert a fordított ozmózisos víztisztítás lényegét szolgáltató szűrő ilyenkorra használódik el.

 

Cserélje a víztisztító szűrőit rendszeresen!

A víztisztító készülékek lényege az ivóvíz megtisztítása a szennyezőanyagoktól.

Ez a tisztítási folyamat a berendezésbe épített szűrők segítségével történik, éppen ezért rendkívül fontos, hogy a szűrők jó állapotban legyenek. Fontos odafigyelni a víztisztító szűrőrendszerének rendszeres cseréjére, hiszen minden nap használjuk őket, ezért törvényszerű, hogy bizonyos idő elteltével elhasználódnak.

Az elő és -utószűrők cseréje minden készüléknél évente javasolt. Minden víztisztítónál különböző szűrők tartoznak a szetthez. A szükséges szűrőszettet akár előre is megrendelheti, mellyel kedvezményekre tehet szert.

Miért fontos a szűrők cseréje és a fertőtlenítés?

A víztisztító készülékek üzembe helyezésekor, és szűrőcsere esetén utolsó mozzanatként fontos elvégezni a víztisztító rendszer fertőtlenítését.

A víztisztítási folyamat során a különböző szűrők eltávolítják a vízből a nem kívánatos anyagokat. Mivel ezen anyagok nagy része a szűrőn marad, az ott képződött filmréteg jó táptalajt biztosíthat a baktériumoknak, melyek felszaporodása nem csak a víz élvezhetőségét ronthatja, hanem az egészségre is veszélyes lehet.

Rendeltetésszerű használattal és karbantartással megelőzhető a baktériumok elszaporodása a víztisztító alkatrészein. A szűrők évenkénti cseréje és azt követően a rendszer alapos fertőtlenítése alapvető fontosságú, ha hosszú távon is biztonságosan szeretnénk kristálytiszta vizet fogyasztani.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2. éves Praktic Víztisztító szűrőszett” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük