Lúgosító patron

7 125 Ft

Mostantól nemcsak kristálytiszta, hanem igazán egészséges vízzel koccinthatsz az otthonodban, mivel meglévő víztisztítódhoz rendelhet lúgosító patront, melly biztosíthatja szervezeted egészséges sav-bázis egyensúlyát. Ugyanis a víztisztítás során a víz kémhatása enyhén savasodik (6.5-6.8 közötti pH értékre esik vissza) a Lúgosító patron viszont 8 – 9,5 közötti pH értéket garantál a bemenő víz pH értékétől és az átfolyás mértékétől függően.

Kategória:

Megérkezett a Lúgosító patron a víztisztítókhoz!

A Víztisztítással kapcsolatos termékkínálatunk újabb taggal bővült.

Mostantól nemcsak kristálytiszta, hanem igazán egészséges vízet készíthetsz otthonodban, mivel meglévő víztisztítódhoz rendelhetsz lúgosító patront, melly hozzájárulhat szervezeted egészséges sav-bázis egyensúlyához. Ugyanis a víztisztítás során a víz kémhatása enyhén savasodik (6.5-6.8 közötti pH értékre esik vissza) a Lúgosító patron viszont 8 – 9,5 közötti pH értéket biztosít a bemenő víz pH értékétől és az átfolyás mértékétől függően.

A lúgosítás nemcsak egy napjainkra divatossá vált kifejezés, hanem a szervezetünk számára igen fontos folyamat. Az artériás vér pH értéke állandó szinten tartva enyhén lúgos, a szervezet ezt a pH környezetet igyekszik fenntartani, mivel a sejtek ebben a közegben tudnak a legoptimálisabban működni.

Manapság egyre többször hirdetik a lúgosítás szükségességét, és folyamatosan az egészséges életmód, a rendszeres sport, és mozgás, illetve a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel mellett kampányolnak.

Márpedig a szervezet elsavasodása számos komoly betegséghez vezethet, melyek kialakulásának kockázatát a lúgosítás csökkentheti.
Szakértők szerint az alábbi tüneteket okozhatja a szervezet elsavasodása:

 • Agyvérzés
 • Az ízületi és izomfájdalmak és betegségek jelentkezése, gyakori izomgörcsök (mivel a kötőszövetbe, porcokba lerakódnak a salakanyagok)
 • Gyakran fellépő gyulladásos folyamatok kialakulása a szervezetben vagy akár egy adott szervben.
 • Emésztőrendszeri betegségek, felszívódási zavarok, gyomor telítettségi panaszok, fokozott gyomorsav termelődés és refluxbetegség, bélrendszeri zavarok fennállása
 • Vírusos, bakteriális fertőzések
 • A túlsúly és az elhízás (a szervezet a zsírtermelésre és raktározásra összpontosít, mert mintegy zsírágyba burkolja, leköti védekezésként a savakat. Tehát a fokozott zsírlerakódás a testben tulajdonképpen egy immunválasz, a savasodás ebben az esetben egy védekezési reakció)
 • Szív és érrendszeri betegségek(az érfalra letelepedett koleszterin, zsírok – amit eredetileg védekezésként termelt a szervezet – miatt, csökken az erek rugalmassága)
 • A folyamatos fáradtságérzet és kimerültség (csökken a szervezetben a fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok felszívódása, energetikai hiány lép fel, és az idegsejtek érzékenyek a vér pH viszonyainak változására, illetve eltolódására)
 • Gyakori alvászavar
 • Cukorbtegség
 • Afták, különböző fekélyesedések a szájban
 • Csontritkulás folyamatának felgyorsulása, kálcium anyagcsere felborulása
 • Bőrtünetek, kiütések, pattanások, ekcéma jelentkezése
 • Hajhullás, hajtöredezettség
 • Az asztmás tünetek (a tüdő, mint lúgosító szerv terheltsége miatt)
 • Cellulitis

A jó hír viszont, hogy a tünetek kialakulása megfelelő táplálkozással, lúgosítással és rendszeres mozgással csökkenthető. Nem kell megvárni, amíg a szervezetünk megkondítja a vészharangokat!

Sokan azt gondolják, hogy a szervezet megfelelő savbázis egyensúlyának fenntartása és a lúgosítás bonyolult és költséges procedúra, pedig csak odafigyelés a szervezetünkre, és annak jelzéseire, szükségleteire. Ennek pedig első és legalapvetőbb lépése a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel. Ebben nyújt segítséget a víztisztítókba beépíthető lúgosító patron, amely hosszútávú befektetés az egészséges ivóvízbe.
….mert inni mindenkinek kell, de nem mindegy, hogy mit.
Testünk és sejtjeink nagy része víz, amely szükséges a tápanyagok, az oxigén és egyéb biokémiai anyagok szállításához. Ezért is kiemelten fontos a vízháztartásunkra való odafigyelés és a megfelelő folyadékfogyasztás. A tiszta lúgos víz segíthet a megfelelő vízpótlásban.

A lúgosító patron, természetes ásványokat juttat ionizált formában a megtisztított ivóvízbe (kálcium, magnézium, nátrium, kálium, karbonát, szulfát, klorid, fluorid).
A lúgosító patron használatával a víz nem csak rendkívül egészséges, de finom is, mert a víz íze kellemesen lágy és selymes lesz. Kapacitása: kb 3000 liter átfolyó víz lúgosítására képes (évente javasolt az egységet cserélni)
A lúgosító patron beszerelése: csaptelep elé (küldünk hozzá csatlakozót).

A lúgosító patron használata a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony megoldás a víz lúgosítására. Egyszerűen, könnyedén felszerelhető a már meglévő víztisztítójához, semmilyen átalakítást nem igényel, nem fogyaszt energiát.

A lúgosító patron hosszútávon biztosítja, hogy egészséges vízzel koccinthass az egészségedre!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lúgosító patron” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük